Oprydning af brugere

Har du spørgsmål til brugen af forumet? Stil dit spørgsmål her. Vi kan desværre ikke være der hele tiden, så vi appellerer til, at I vil forsøge, at hjælpe hinanden så godt I nu kan.
Forumregler
Forsøg at hjælp hinanden med de problemer der måtte opstå. Arbejdet med forumet er frivilligt og problemer håndteres efter bedste evne. :-)
Besvar
Baneforum.dk
Generaldirektør
Indlæg: 64
Tilmeldt: 30 jul 2011, 07:44
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: PECO Steamline
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Oprydning af brugere

Indlæg af Baneforum.dk » 15 jan 2015, 18:04

Hejsa

Blot til info.

Vi rydder op i konti ca. én gang pr. år, og gerne i slutningen af året. Det er inaktive konti, og konti uden indlæg, som bliver ryddet op. På den måde har vi altid et opdateret antal aktive brugere. Vi synes det er sjovere, at brugerlisten består af brugere, som jævnligt benytter baneforum, end at den består af brugere, som måske engang har benyttet os. Ingen indlæg bliver slettet, selvom de skulle tilhøre en inaktiv bruger.

1. Brugere der ikke har været logget på siden 15/01-2014, med antal indlæg større end 0, er blevet deaktiveret.
2. Brugere der ikke har været logget på siden 01/11-2014, og aldrig har skrevet et indlæg, er blevet slettet.

Ang. ad 2: Beklager dybt! Datoen var en svipser, det er en meget snæver periode, så hvis du er røget i svinget, så skal du blot oprette dig selv igen.

Falder du under kriterie 1, skal du aktiveres igen. Benyt kontaktinformationerne, når du får din logon-fejl. Så aktiverer vi din bruger.
Falder du under kriterie 2, skal du oprette dig igen. Du kan benytte samme brugernavn og mail-adresse som tidligere. Du skal ikke kontakte os, blot følge den sædvanlige oprettelsesprocedure.

Falder du ikke i nogle kategorier, er du en glad mand, for så er du en aktiv bruger af baneforum - og kan fortsætte som du plejer. :-)
Med venlig hilsen
baneforum.dk,
Søren


Har du spørgsmål til brugen af forum? Kan du stille dem under forumsupport

Besvar