Side 1 af 1

Nyborg Færgehavn og Station

: 25 jan 2019, 14:18
af Klarsyn
Som forlængelse til mit færgeleje, besluttede jeg for et års tid siden, at jeg ville bygge en hel færgehavn med efterfølgende station, frit inspireret efter Nyborg. Jeg vurderede dengang, at det ville komme til at fylde ca. 10 meter. Da jeg ikke har plads til en bane af den størrelse, var det naturlige valg en bane på moduler. Jeg kører 3-skinne, så for enden af det sidste modul, vil jeg følge standarden fra bla. 3-modul, så jeg engang kan deltage i træf og agere endestation.
Jeg er igang med at lægge skinner på modulerne, og er lidt over halvvejs med det. Samtidig er jeg igang med at bygge signaler og servostyringer til sporskifter. Elektronikdelen på hele anlægget bliver baseret på billige Arduino Nanoer fra Kina. Jeg får hjælp til programmeringen, da det ikke rigtig fanger min interesse/forstand ;) . Det er mere opbygningen af miljøerne der er sjovt. Så meget desto mere kedeligt er det, at jeg nu bruger uendelige timer på skinnelægning og elektronik. Men det skal jo være på plads, inden jeg begynder på de næste, og langt sjovere dele. Opbygning af landskab og miljø. Herunder lidt billeder fra projektet.

Re: Nyborg Færgehavn og Station

: 25 jan 2019, 15:54
af Søren
Hej Morten

Det er sørme flot! Jeg er vild med færgen! 👍

Re: Nyborg Færgehavn og Station

: 25 jan 2019, 16:03
af Klarsyn
Mange tak. Den er jeg også en kende stolt af. Jeg skal på et tidspunkt have bygget Dronning Ingrid fra 1951 til det andet færgeleje.

Re: Nyborg Færgehavn og Station

: 26 jan 2019, 22:41
af Banemand
Ja, det er et meget flot færge. Kan det passe, at jeg et sted har set en video af færgelejet, i "nightmode"?

Re: Nyborg Færgehavn og Station

: 26 jan 2019, 23:16
af Klarsyn
Tak. Ja, det kan godt passe. Jeg har en blog på Facebook der hedder “Mortens Märklin Modulbane” hvor jeg lægger billeder og lidt video op. Der ligger også noget i “nightmode”