Side 1 af 1

Märklin 39714

: 10 sep 2020, 09:27
af Lincoln

Er der nogen rygter eller forlydender om, hvornår Märklins togsæt 39714 (ICE 4) rammer butikkerne?

På Märklins hjemmeside står der 4. kvartal 2020. Men jeg har før oplevet at det er optimistiske tider, de angiver...


Re: Märklin 39714

: 11 sep 2020, 09:01
af Søren

Den skulle have været i butikkerne nu. Som så meget andet er den blevet udskudt grundet Corona.

Jeg vil forvente den sidst på året, måske første kvartal næste år. Så er du på den sikre side.


Re: Märklin 39714

: 07 feb 2021, 12:41
af Lincoln

Så blev leveringen udskudt igen-igen. Denne gang til 2. kvartal 2021. Og det er jo ikke det eneste sted, hvor Märklin er bagud. Også den nye EB kommer først til efteråret - mens andre producenter allerede har den i sortimentet. Man skulle tro at Ansaldo-Breda havde en finger med i spillet...!


Re: Märklin 39714

: 07 feb 2021, 13:35
af jhcn

Alternativt har Märklin helt med vilje lurepasset på EB - så de kunne komme med en nummervariant anderledes end de andre?
Men jeg medgiver at det virker som noget der er kommet lidt bag på dem, og personligt havde jeg forventet at de gik efter enhed nr. 1000 som jo ender hos DSB


Re: Märklin 39714

: 07 feb 2021, 19:01
af Søren

Også den nye EB kommer først til efteråret - mens andre producenter allerede har den i sortimentet. Man skulle tro at Ansaldo-Breda havde en finger med i spillet...!

Check fakta. PIKO er de eneste med en EB i butikkerne. Rocos kommer også først til efteråret.

Men jeg medgiver at det virker som noget der er kommet lidt bag på dem...

Så som?

Den rigtige forklaring er: Den EB der kommer i sortimentet er en helt ny model, den er ikke baseret på den Vectron model der allerede findes. Den eksisterende Vectron-model er lettere ærgerlig, sammenlignet med de andre producenters. Derfor bekostes en ny, og meget mere detaljeret model, hvoraf DSB EB bliver den første variant.

Litra EB skulle have været annonceret i sommernyhederne, men fordi alle andre valgte at annoncere deres model nu, så er nyheden sendt ud i Danmark på forhånd. Det skal ses som en service for de der gerne vil have en model fra Märklin eller Trix. Intet overset, intet fordækt.

Med hensyn til nummeret, så skifter man det jo bare, ingen grund til at vente på at de andre kommer med deres. Hvis en anden har taget det nummer, som du håbede på, så trykker du bare et andet nummer.

For at svare på det oprindelige spørgsmål, så står ICE 4 til levering i denne måned (februar, 21) jf. listerne. Jf. produktdatabasen står den til levering i Q2. Så forvent et eller andet der imellem.