Side 1 af 1

Dødsfald

: 05 apr 2022, 17:54
af Buster12

Hej alle, har desværre lige hørt at Niels Møller er gået bort efter kort tids sygdom( modelhoerkeren.dk)
Hilsen jan.


Re: Dødsfald

: 05 apr 2022, 18:34
af Godsbanen

Ja, det er trist nok.
Kendte ikke selv manden eller butikken Modelhøkeren. Jeg er stadig ikke helt kommet mig over at Lokdoc lukkede. I mit lokalområde er desuden CMT Hobby og Togdillen lukket indenfor de seneste år.


Re: Dødsfald

: 05 apr 2022, 18:59
af Søren

Ja, det er sørgerligt når den slags sker. Niels var altid i godt humør når jeg rendte ind i ham på de forskellige udstillinger.


Re: Dødsfald

: 05 apr 2022, 19:12
af moppe

Kendte Niels rigtigt godt.

Niels var en yderst aktiv person trods sine høje alder.
Han havde smørrebrødsforretning, modeltogsforretning, spillede trækbasun og var aktivt medlem af vores modelbaneklub.

Han var altid god for en historie fra hans lange karriere indenfor forsvaret, eller som “høker”. Det være sig historier fra både ind og udland. Som musiker han han spillet for dronningen, en masse søfolk indenfor millitær og søværn i store dele af Nordeuropa og til sølvbryllup rundt omkring i lokalområdet.

Karrieren indenfor modeltog begyndte med at han ville til at samle på modeltog, så fik han købt for meget og solgte af det igen. Det endte med at han åbnede forretning i Ulstrup, som senere flyttede til større lokaler i Hadsten, hvor han var forhandler af både Märklin og Roco/Fleischmann.
For øvrigt er det ret farligt at have en butik så tæt på, man kan let blive fristet!

Niels var ikke 100 meter mester i digital modeltog, så jeg har hjulpet ham mange gange. Men han forsøgte heller ikke at skjule det overfor sine kunder, her var han ærlig. Han satte en ære i ikke at have utilfredse kunder.

Her fra den lokale nyhedsstrøm:
https://byensnyt.dk/8370/det-sker-8370/ ... s-er-doed/

Klaus


Re: Dødsfald

: 03 jul 2022, 17:09
af pera

Det er virkelig trist og høre. 😢 Niels var en god mand til og snakke med og med masse af livsglæde jeg har købe rimlig meget ved ham og det var altid godt og besøge ham og få en kop kaffe mens man så de mange ting han hade. ❤️❤️❤️🚂

Ære være hanes minde ❤️

En lille Anne-Dorthe jeg spurte en af de føste gange om noget digital, til det Sagde han prøv og besøg nogle andre og fin ud af hvad du skal ha og kom og køb det ved mig 😂 han var en sjov person og jeg vil kom til og savne ham ❤️

Ps. Er der nogle der ved hvad der er sket eller sker med butikken 🤔