"Træk og slip" på CS3+

Her kan du debattere og stille spørgsmål til alt om elektronik og digitaldrift på modeljernbanen. Skal du have hjælp til en dekoder eller driller signalet? Stil dit spørsmål her.
Besvar
Jørn
Trafikelev
Indlæg: 11
Tilmeldt: 17 dec 2020, 15:24
Digital: Ja
Scale: H0 - 3-rail
Skinnesystem: märklin K og C

"Træk og slip" på CS3+

Indlæg af Jørn »

Hej

Jeg har invisteret i en CS3+, det er noget af en mundfuld.

Jeg har en skjult banegård med 3 spor. Når jeg skal oprette en hændelse går det fint, med de artikler der skal udfører hændelsen, men når jeg skal trække kontaktskinnen over til venstre for automatik i spor 2, vil den ikke falde på plads. Der bliver ved med at komme et rødt kryds. Jeg kan også se at den sorte lodrette tynde bjælke i hændelses forløbet bevæger sig med til venstre når jeg trækker kontaktskinnen hen til sin placering.
Jeg har fået alle på nær en på plads, ved stædigt at blive ved (30-40 gange).

Det næste er så, at når jeg laver en test på de forskellige hændelser, så kører det fint, men når jeg kører med et tog og når kontaktskinne 2, så sætter den også gang i kontaktskinne 3 og 1i den rækkefølge. Dette gør jeg naturligvis manuelt for kontakt 2, da automatik ikke virker.

Det frusterende er at det har virket i en prøve opstilling med ledninger på pladen, men nu hvor det skal monteres rigtigt med skjulte ledninger har der kun været bøvl.

Hjælp!!!

Mvh
Jørn


Besvar