Märklin Digital: Apps udgår.

Her kan du debattere og stille spørgsmål til alt om elektronik og digitaldrift på modeljernbanen. Skal du have hjælp til en dekoder eller driller signalet? Stil dit spørsmål her.
Besvar
Søren
Lokomotivfører
Indlæg: 4917
Tilmeldt: 30 jul 2011, 08:36
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: Flex
Geografisk sted: Malling
Kontakt:

Märklin Digital: Apps udgår.

Indlæg af Søren »

Märklins apps til styring af tog (Main Station og Mobile Station) udgår.

Apps'ne er ikke længere tilgængelige på Apple's App Store og vil, med udgangen af 2021, forsvinde fra Google Play Store. Hvis du har købt en af de to apps, kan du fortsat bruge den, men de bliver ikke længere supporteret.

Specielt for CS3

Märklins Central Station 3 byder på en web-app løsning, hvor du kan styre tog fra pc, tablet og smartphone. Du behøver derfor ikke en app, hvis du har en Central Station 3. Web-appen er en del af CS3's web interface og koster derfor ikke ekstra. Det fungerer ud af kassen.

Märklin anbefaler ikke at benytte de gamle apps med en CS3.

Trådløs Mobile Station på vej

Der er en trådløs Mobile Station 2 på vej. Det er endnu uvist hvornår den udkommer. I Märklin Magazin fra en af forårsmånederne 2021, kan du læse en notits om, at udvilklingen er gået i gang.

Den trådløse Mobile Station 2 skal erstatte den trådløse styring (RC3) der aldrig så dagens lys. Som det ser ud nu, vil den trådløse Mobile Station 2 have samme betjeningsmuligheder og brugergrænseflade som den eksisterende med kabel.

Med venlig hilsen
Søren

2-skinne med CS3 Plus, tysk forbillede IV, V og VI | https://railway.zone/


Besvar