Märklin Museum flytter til spritny bygning

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
Søren
Lokomotivfører
Indlæg: 3910
Tilmeldt: 30 jul 2011, 08:36
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: Trix C
Geografisk sted: Malling
Kontakt:

Märklin Museum flytter til spritny bygning

Indlæg af Søren » 23 jun 2018, 08:41

Så kom det så vidt.

D. 2. juli flytter Märklin Museum til en ny bygning på Reuschstraße 6 i Göppingen. Den ny bygning er bygget i forlængelse af fabrikken og består af en tidligere fabriksbyning, samt en ny bygning med bistro/café og en Märklin Store.

Museet vil være under opbygning til engang i anden halvdel af 2019, men allerede d. 30 juli kan du igen besøge butikken. Butikken indeholder, ud over Märklin/Trix/LGB sortiment, også sortiment fra Faller, Viessmann, Noch m.fl.

Det nye museum kan udstille mange flere effekter end det gamle museum. Grundet pladsmangel kunne den store samling ikke være i det nuværende museum. Den ny lokation kan rumme meget mere. Derudover vil der være et stort anlæg som er bygget i samarbejde med Miniatur Wunderland i Hamburg, samt skiftende udstillinger.
maerklin_museum_flytter.jpg
Her er et par billeder fra byggepladsen.

Märklin Museum (som kommer til at hedde Märklineum):
maerklineum_wm_comp.jpg
Her klargøres pladsen til et damplokomotiv, BR 44, som skal stå på parkeringspladsen ved museet:
br_44_stelle_wm.jpg
Med venlig hilsen
Søren

2-skinne med CS3 Plus, tysk forbillede IV, V og VI

Besvar