Hobbykæden - Julehygge - Lørdag d. 1. december.

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
Søren
Lokomotivfører
Indlæg: 3887
Tilmeldt: 30 jul 2011, 08:36
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: Trix C
Geografisk sted: Malling
Kontakt:

Hobbykæden - Julehygge - Lørdag d. 1. december.

Indlæg af Søren » 26 nov 2018, 06:30

Hejsa

På lørdag d. 1. december er der julehygge hos Hobbykæden i Nørresundby. Arrangementet starter kl. 9:30 og varer til kl. 16:00. Ken har stået i køkkenent; nu skal han traktere. Der er Glögg, kaffe og æbleskiver... 😉 Spar kronerne på morgenmaden og kom afsted!

Jeg kommer og viser Central Station 3 og svarer på spørgsmål til digital modeljernbane.

Jeg vil blandt andet demonstrere:
  • At en CS3 er en perfekt kandidat til styring af alle typer anlæg 2- som 3-skinne. Er du 2-skinne kører og mangler en ny styring? Kig forbi og se mulighederne!
  • Hvordan du bruger det gamle Märklin Digital-udstyr med en Central Station 3; og hvorfor en 6021 med Central Station 3 pludselig også virker med mfx og DCC!
  • En demo af hvordan du kan bygge din egen pult med en S88 LINK, så du kan få rigtige trykknapper, men stadig styre det hele digitalt!
hobbykæden_2018_12.jpg
Med venlig hilsen
Søren

2-skinne med Märklin Digital, tysk forbillede IV, V og VI

Besvar