"Modeltog for alle 2019" i Taastrup

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
DMJU
Klub eller forening
Indlæg: 62
Tilmeldt: 19 jan 2012, 22:08
Digital: Ja
Scale: Other Scale
Kontakt:

"Modeltog for alle 2019" i Taastrup

Indlæg af DMJU » 12 mar 2019, 17:26

DMJU er i gang med at lægge den sidste hånd på udstillingen ”Modeltog for alle 2019” der denne gang foregår i Taastrup Idræts Center. Vi har i år over 4100 m2 til rådighed fordelt på 4 haller og der er alt udsolgt på gulvet. Igen er mange af vores klubber repræsenteret og i år har vi rekord mange kommercielle udstillere. Se udstiller listen her: http://dmju.dk/?page_id=10363 (Vi mangle lige i øjeblikket den endelige brandgodkendelse, så derfor er der ikke en halfordeling endnu)

Også i år kan du køre med veterantog fra ØSJK fra Københavns hovedbanegård til Taastrup station og retur.

Her er lidt inspiration til hvad nogle af vores udstiller kan frem vise på deres stande.

*På stand nr. 17 har vi Hobby Kæden. I forbindelse med Heljan´s lancereing af DA Postvognene, udgiver HK modeller (en del af Hobby Kæden) 2 variationer af DA postvognen. Kom forbi og se hvilken udgave der er tale om.

*På stand nr. 6, finder man Messe Handel i/s (epokemodeller), som for kort tid siden lancerede deres seneste projekt, en dansk sporvogn. Første oplag bliver nr. 327 Linie 14, som den står på Sporvejsmuseet.
Kom forbi standen og få en snak omkring dette nye tiltag og hvad der ellers kommer af varianter.

*På stand 2, har vi Modelleisenbahn GmbH der repræsenterer de kendte mærker Roco og Fleischmann og som er glad for endnu engang at kunne være med til Danmarks største modeltogsudstilling. Roco fremviser i skala H0 forskellige nyheder fra 2019, herunder også det yderst populære Vectron lokomotiv i Hectorrail design, der er forudbestilt af så mange forhandlere at det allerede stort set er udsolgt fra fabrikken, inden det er frigivet på markedet.
Der demonstreres Z21 digitalsystem, med tilhørende app, multiMAUS styreenhed, den trådløse WLANmaus og RailCom feedback moduler. Kom og få en snak om mulighederne med Z21 og lær eventuelt noget nyt.
For tilhængerne af skala N, vil der være forskellige nyheder fra Fleischmann.

*På stand 8, finder man Heljan, som på udstillingen vil præsentere en stor nyhed.

*På stand nr. 5 finder man FALLER (en del af tog&tekno vest ApS.) Her kan du møde den legendariske modelbygger fra Facebook Oliver Kortes som er klar med gode råd og byggeteknik med FALLER produkter. Kig ind og samle lidt sammen med Oliver.HUSK at alle kan deltage i vores diorama konkurrence. Se mere her: http://dmju.dk/?page_id=1555

KBAndersen
Godsforvalter
Indlæg: 102
Tilmeldt: 19 sep 2011, 11:24
Digital: Ja
Scale: H0 - 3-rail
Geografisk sted: Tåstrup

Re: "Modeltog for alle 2019" i Taastrup

Indlæg af KBAndersen » 14 mar 2019, 07:58

Det bliver spændende at se. Og så i min egen by :)
Mvh
Kenneth B. Andersen

Besvar