Modelbanetræf på Sporvejsmuseet

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
Jean Philip
Trafikelev
Indlæg: 2
Tilmeldt: 11 feb 2018, 15:40
Digital: Ja
Scale: H0 - 3-rail
Skinnesystem: Märklin M og C

Modelbanetræf på Sporvejsmuseet

Indlæg af Jean Philip » 23 maj 2019, 12:09

Til orientering.

Der er en modelbane udstilling på sporvejsmuseet fra den 30 maj til og med 2 juni 2019.

følgende er sakset fra mussets hjemmeside under: Til pressen. hvor der også er et par billeder.

SPORVEJSMUSEETSKJOLDENÆSHOLM
8. maj

Trafik på skinner i flere størrelser

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm har i mange år benyttet jernbanemateriel i form af motortroljer med en fortid hos statsbanerne. Motortroljerne er arbejdskøretøjer, der blandt andet bruges, når sporvognenes køreledninger skal efterses eller repareres.

Kristi Himmelfartsdag – 30. maj – og de følgende tre dage kan man opleve jernbanemateriel i flere størrelser på Sporvejsmuseet, når museet har besøg af danske modeljernbaneentusiaster. De viser kørende modeljernbaneanlæg, og Sporvejsmuseet mobiliserer ligeledes eget modeljernbane-materiel i en forholdsvis stor skala. Alle anlæg kan nydes i Sporvejsmuseets store busudstillingshal, som også var rammen om en udstilling af modelbaner og modelsporveje i sæsonen 2018. Naturligvis er der også trafik med sporvogne i fuld størrelse på museets to sporvognslinier med sporvidderne 1000 mm og 1435 mm.Store mænd og små jernbaner kan opleves i Sporvejsmuseets busudstillingshal Kristi Himmelfartsdag – 30. maj - og de følgende tre dage.


Kristi Himmelfartsdag er samtidig dagen, hvor Sporvejsmuseet for første gang i sæsonen 2019 har besøg af Ruds Vedby Garden. Orkestermedlemmerne byder på musik og elegant eksercits med start kl. 13.

Sporvejsmuseet Skjoldenæsholm er åbent lørdage og søn- og helligdage 10-17. Fredag 31. maj er museet ligeledes åbent kl. 10-17. Det gælder også Grundlovsdag – og valgdag – onsdag 5. juni.

I skolernes sommerferieperiode 25. juni-11. august er Sporvejsmuseet åbent alle ugens dage kl. 10-17 på nær mandag. Mandage er museet lukket. Sporvejsmuseet ligger ved Jystrup omtrent midt mellem Roskilde og Ringsted. Der kan læses mere på www.sporvejsmuseet.dk

Besvar