Support for Windows XP og Windows Vista ophører.

Har du spørgsmål til brugen af forumet? Stil dit spørgsmål her. Vi kan desværre ikke være der hele tiden, så vi appellerer til, at I vil forsøge, at hjælpe hinanden så godt I nu kan.
Forumregler
Forsøg at hjælp hinanden med de problemer der måtte opstå. Arbejdet med forumet er frivilligt og problemer håndteres efter bedste evne. :-)
Besvar
Baneforum.dk
Generaldirektør
Indlæg: 68
Tilmeldt: 30 jul 2011, 07:44
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: PECO Streamline
Geografisk sted: Aarhus
Kontakt:

Support for Windows XP og Windows Vista ophører.

Indlæg af Baneforum.dk »

Hejsa

Grundet behovet for at kunne komme videre med nye tiltag nu og i fremtiden, så stopper vi med at understøtte Windows XP og Windows Vista. Med virkning i løbet af de næste par uger.

I løbet af de næste par uger vil vi begynde at kryptere forbindelsen mellem Baneforum og dig som bruger. Det betyder blandt andet at overførslen af information mellem dig og Baneforum sker uden at tredjemand kan lytte med på linjen.

Teknologien hertil betyder at vi er nødt til at sætte Windows XP af toget. Når vi gennemfører ændringen vil brugere af Windows XP ikke længere kunne tilgå Baneforum, da Windows XP ikke supporterer den form for kryptering vi kommer til at benytte.

Et godt råd:
Hvis du benytter Windows XP eller Windows Vista bør du uanset hvad opdatere til Windows 10, som er nyeste version, alternativt købe en ny computer og få Windows 10 den vej. Ved fortsat at benytte meget gamle systemer udsætter du dig selv for stor risiko for at blive offer for cyber-kriminalitet når du færdes på nettet. Adgangen til Baneforum bør i den forbindelse være det mindste problem du skal bekymre dig om.
Med venlig hilsen
baneforum.dk,
Søren


Har du spørgsmål til brugen af forum? Kan du stille dem under forumsupport
Besvar