Åbent hus hos Modelbane Europa på lørdag

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
moppe
Lokomotivfører
Indlæg: 4451
Tilmeldt: 30 jul 2011, 12:22
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Geografisk sted: Hammel
Kontakt:

Åbent hus hos Modelbane Europa på lørdag

Indlæg af moppe »

Som et led i ELRO-Dage 2022 og markeringen af Hadstens 160-års jubilæum åbner vi døren, lørdag den 10. september kl. 10-16, for et gratis besøg.

Kom og se vores store modelbaneanlæg, se udviklingen i vores games on track installation til styring af biler, se kunsten at bygge landskaber, træer og buske, bliv underholdt af 3D printning eller bare kom forbi og få en snak!

Der er gratis kaffe hele dagen og til de første 200 disker vi op med et stykke kage.

Som ved tidligere arrangementer kommer Michael Andersen og underholder med sang og guitar.

Vi glæder os til at se jer.

På modelbanens vegne,
Klaus

Skovsgaard
Godsforvalter
Indlæg: 134
Tilmeldt: 21 dec 2020, 20:54
Digital: Ja
Scale: H0 - 3-rail
Skinnesystem: Märlin C
Geografisk sted: Odense

Re: Åbent hus hos Modelbane Europa på lørdag

Indlæg af Skovsgaard »

Tak for kaffe, kage og et rigtig fint åbent hus.
Og ikke mindst forklaringen på hvorfor den forladte grafittivogn står midt i det hele. Inden vi fik fortællingen og tanken bag fra Klaus, gik vores gætterier i retning af at den nok var tabt bag et længere tog og dermed uautoriseret spærrede sporet for en masse trafik.
Efter tre timers inspektion, forklaringer på hvordan den analoge drift fungerer på den tyske bane, var vi overfodrede af indtryk og informationer, på den gode måde.
Tak til Modelbane Europa for en fin dag. Vi ta'r gerne turen fra Fyn en anden dag :)

moppe
Lokomotivfører
Indlæg: 4451
Tilmeldt: 30 jul 2011, 12:22
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Geografisk sted: Hammel
Kontakt:

Re: Åbent hus hos Modelbane Europa på lørdag

Indlæg af moppe »

Tak for ros…..

En lille opsummering er vel på plads?
Fra klokken 9:55 til cirka 13:45 var der fuldt tryk på, med masser af nysgerrige besøgende, levende musik og udlevering af over 200 stykker kage med tilhørende kaffe.
Efter klokken 14 ebbede det lidt ud og os “ansatte” kunne få lidt luft frem til klokken 16, hvor de sidste gik hjem og vi lukkede dørene.

Det blev en dag med masser af sjov og historiefortælling.
Jeg har fortalt om grafittivognen, vores “selvstændige erhvervsdrivende” (hvis røde lampe bedst kan ses, når det er nat), manden med kikkerten, “sms før mobiltelefonen” (underretningsbøjle), Hadsten, Laurbjerg, den østjyske længdebane, den skæve bane, AHTJ, digital styring, analog styring og givet råd de besøgende om at vores stole ved det tyske anlæg er til børn at stå på, men lige så meget til voksne at sidde på, så de kommer ned i børnehøjde og ser “togene” og ikke “tagene”.

En del besøgende var så overvældede at de købte årskort.
Nogle købte svellekager (vores egen kage der ikke smager af “spor”) med hjem.

Alt i alt en forrygende dag, hvor ELRO fonden gjorde det muligt at holde åbent hus uden at det koster og noget - tak til dem :)

Klaus

Besvar