Alle vores artikler om Märklin Digital

Her kan du debattere og stille spørgsmål til alt om elektronik og digitaldrift på modeljernbanen. Skal du have hjælp til en dekoder eller driller signalet? Stil dit spørsmål her.
Besvar
Søren
Lokomotivfører
Indlæg: 4267
Tilmeldt: 30 jul 2011, 08:36
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: Trix C og hvad der giver mening
Geografisk sted: Malling
Kontakt:

Alle vores artikler om Märklin Digital

Indlæg af Søren » 23 jun 2016, 19:54

Her følger en oversigt over alle artikler og tråde om Märklin Digital her på Baneforum.

Bemærk: Hvis trådene udspringer af et spørgsmål, er de medtaget såfremt tråden også indeholder et verificeret svar på spørgsmålet. :-) Tråde der løber ud i sandet uden afklaring er ikke medtaget.

Generelt
- Hvordan fungerer det lige med Märklin Digital? Generelt om Märklin Digital, hvordan er det tænkt, og hvordan fungerer det.
- Værd at vide om CS3 og CS3 Plus. Går du og overvejer en CS3 eller CS3 Plus, så tag et kig på denne tråd.

Netværk og computer
- Sådan forbinder du din Central Station 2 til dit hjemmenetværk. Om netværksforbindelse med Central Station 2, hvordan du gør det hele klart, så du kan benytte f.eks. apps og computer til styring af din modeljernbane.
- Märklin Main Station - App til iPad og Android. Har du en tablet og en Central Station 2, så kan du bruge din tablet som mobil styreenhed.
- CS2 i demoudgave. Märklin udgiver software, så du kan forvandle din computer til en Central Station 2. Hvis du ikke har en ægte CS2, så fungerer softwaren som en demoudgave. Læs denne tråd og se hvad du kan bruge det til.

Tilbagemelding
- Om betingelsesstyret tilbagemelding. Læs denne tråd og bliv klogere på at bygge tilbagemelding der er afhængig af at ting sker før andre.
- Rigtig sportavle med Central Station 2 som backend. Hvis du overvejer at bygge en rigtig sportavle med trykknapper. Så kan du udnytte at din Central Station 2 kan styre hele logikken. Derved skal du selv gøre et minimalt arbejde for at få tingene til at virke. Læs tråden og se hvordan.
- S88 LINK og pulte. Lidt praktisk information der kan supplere til forståelsen af ovenstående tråd.
- Sådan forbinder du S88 LINK til CS2 (2-skinne). Kører du 2-skinne-drift med Märklin Digital giver denne artikel en vejledning i at forbinde en S88 LINK korrekt.
- Sådan forbinder du S88 LINK til CS2 (3-skinne). Kører du 3-skinne-drift med Märklin Digital giver denne artikel en vejledning i at forbinde en S88 LINK korrekt.

Signaler
- Opsætning af Märklin 763xx signaler med CS2. Det er desværre ikke ntydigt hvordan et signal af de tidligere generationer, skal sættes op når du har en Central Station 2. Denne tråd giver dig svaret.
- Märklin 60841 m84 dekoder med Hobbysignaler 74xxx. Hvis du lige har købt en M84 og et hobbysignal, så får du måske ikke altid den lysstyrke du havde håbet på. Læs tråden her, og se hvordan du løser det problem.

Skinner og tilbehør
- Märklin sporskiftedrev 74491. Sporskiftedrev kan godt drille lidt. Her er en længere tråd med tips og ideer, og lidt oplysning om hvad det egentlig er som går galt.

Bagudkompatibilitet
- Få liv i gamle Control Unit 6021. Med Connect-6021 kan du få liv i dit gamle Märklin Digital udstyr, endda med DCC og mfx.

Det kan godt være jeg har glemt nogle tråde, men hvis du kommer i tanker om en tråd, så giv lyd så får vi den lagt på. Kravet er at tråden rent faktisk ender i et brugbart svar - alternativt er en guide. :-)
Med venlig hilsen
Søren

2-skinne med CS3 Plus, tysk forbillede IV, V og VI

Besvar