Märklin Insider: Midlertidig stop for udlevering af rangerkrokodillen.

Forum for alle spørgsmål om modeljernbaner i alle skalaer. Her kan du debattere og stille spørgsmål om emner, der ikke finder plads i de andre fora.
Besvar
Søren
Lokomotivfører
Indlæg: 3811
Tilmeldt: 30 jul 2011, 08:36
Digital: Ja
Scale: H0 - 2-rail
Skinnesystem: Trix C
Geografisk sted: Malling
Kontakt:

Märklin Insider: Midlertidig stop for udlevering af rangerkrokodillen.

Indlæg af Søren » 07 aug 2018, 22:37

Grundet en fejl i detaljerne på de første produktioner af SBB Ce 6/8 II "rangerkrokodillen" (39567) er der foretaget et midlertidigt stop for udlevering af produkterne. Dette sker så fejlen kan blive rettet.

Fejlen er at den forreste dækplade vender forkert. Der sidder en lille styretap som forhindrer dækpladen i at blive monteret forkert. Desværre sidder tappen i den forkerte ende af delen. Det betyder at når montøren sætter dækpladen på modellen, så sørger tappen for at dækpladen altid bliver monteret forkert. Dette er meget uheldigt, og det skal rettes.

Modellen er stadig i produktion, og vil være det gennem september. Derfor kan der gå noget tid før du modtager dit eksemplar. Bestillingerne bliver produceret i den rækkefølge de er kommet ind.

Vær opmærksom på: Hvis din forhandler har samlet bestillinger og sendt i sidste øjeblik, så modtager du din krokodille med den sidste levering. Uanset om du måtte have bestilt i god tid!
Med venlig hilsen
Søren

2-skinne med Märklin Digital, tysk forbillede IV, V og VI

Besvar