Side 1 af 1

CS3+ og MS2

: 31 dec 2021, 12:54
af Per

Burde MS2 ikke vise sig under netværk på CS3+ når jeg tilslutter den på det ene front stik ?
CS3+ opdateret til seneste version, MS2 aldrig opdateret.


Re: CS3+ og MS2

: 31 dec 2021, 19:29
af Søren

Nej. Den viser sig under MS2 fanen under indstillinger. Hvis den aldrig er opdateret, bør der være en rød prik som indikerer det.


Re: CS3+ og MS2

: 02 jan 2022, 12:18
af Per

Tak for dit svar Søren.

Den er slet ikke vist nogle steder og jeg har opdaget at, hvilket jeg tror er ben 1, det mangler.

Så tænker at det er årsagen og nyt kabel er bestilt.