[MINIFER] EN NY SILO I HO!

Mangler du noget til din modeljernbane? Ønsker du at sælge noget fra din modeljernbane? Har du spørgsmål angående en modeljernbaneforhandler? Stil dit spøgrsmål her. Vi tillader også indlæg fra forretninger, der ønsker at gøre opmærksom på et godt tilbud.
Forumregler
Forretninger må gerne lægge indlæg ind med tilbud, men forsøg at begræns det til en fornuftig frekvens. F.eks. et nyhedsbrev engang i måneden.
Besvar
MINIFER
Trafikelev
Indlæg: 6
Tilmeldt: 10 okt 2022, 08:58

[MINIFER] EN NY SILO I HO!

Indlæg af MINIFER »

God morgen !

Efter den ubestridelige succes med Silo de Luçon, udgivet i 2016, er Minifer glad for at kunne annoncere endnu en model, en unik model: Silo de Mont-sur-Guesnes!

Resultatet af mange timers arbejde og en god portion vedholdenhed blev denne storslåede bygning designet udelukkende ud fra fotos. Det kan prale af en af ​​de mest originale arkitekturer, herunder et sæt tage med den smukkeste effekt, et halvcirkelformet dock shelter og ikke mindre end tre platforme! Det bedste af det hele er, at du også kan bruge det som baggrundsbygning!

Og som sædvanlig er modellen laserskåret. Det kommer i form af et træpapsæt, der skal males og limes. Montering giver ingen vanskeligheder takket være instruktioner rigt illustreret med fotos; instruktioner til gratis download fra webstedet https://www.minifer.fr/

Minifer er en fransk håndværker, hvis produktion udelukkende er lavet i Frankrig 🇫🇷

HO skala
Mål: 22,5 x 17,5 x 30 cm
Pris: 154 € inklusive moms

Mere information på https://www.minifer.fr/

Vi ses snart til nye kreationer! :))

Sylvain

Billede

Besvar